Artykuły prasowe
Wyrafinowany smak dla koneserów – Smalec z porem marki SmakMAK
W dobie odwrotu od tłuszczów twardych i margaryn smalce wracają do łask. Doskonale komponują się ze świeżym chlebem, budzą skojarzenia z wiejską, tradycyjną kuchnią i świetnie sprawdzają się w roli zamiennika oleju do smażenia różnorodnych potraw. Smalec z porem marki SmakMAK dostępny na wagę zadowo
Nowość!!! Włoskie przetwory pomidorowe BIO w ofercie marki Valfrutta
Szeroka gama produktów Valfrutta poszerzyła się o nowość - linię organicznych produktów BIO, w której znajdziemy passate oraz krojone pomidory. Te, pełne natury oraz włoskiego słońca produkty stanowią, odpowiedź na stale rosnące zainteresowanie klientów żywnością ekologiczną odznaczającą się wysoką
WARZYWA I OWOCE ZMNIEJSZAJĄ RYZYKO CHORÓB A NAWET PRZEDŁUŻAJĄ ŻYCIE
Zbyt niskie spożycie warzyw i owoców jest tendencją globalną. Ten problem dotyczy mieszkańców całego świata, niezależnie od statusu majątkowego, wykształcenia, czy płci.
JAKIE GENY TAKIE WYNIKI SPORTOWE
Piłka nożna, koszykówka, taniec, a może biegi? To, jaki sport chcielibyśmy uprawiać nie zależy jedynie od naszej postury ciała, zwinności czy kondycji. To, że niektórzy lepiej czują się w biegach długodystansowych, a inni w sprincie, nie jest dziełem przypadku.
Rozbudź kulinarne zmysły! Przygotuj cytrynowy szpinak z makaronem, mozzarellą i słonecznikiem Siesta
Na przekór pogodzie, jesienią na talerzu może być kolorowo i apetycznie! Urozmaicone, pobudzające zmysły menu nastraja pozytywnie, a dostarczone składniki odżywcze wzmacniają organizm przed trudnym sezonem zimowym.
Co dziś na obiad? Coś kwaśnego! To ulubiony smak Polaków
Jakie potrawy smakują nam najlepiej? Okazuje się, że kwaśne. To smak, który często obecny jest w naszej kuchni i to jego też szukamy w restauracjach. Gdy idziemy do restauracji, to najczęściej wybieramy lokal, który serwuje dania włoskie – takiej odpowiedzi udzieliło 81 proc. respondentów.
Pracowników można nauczyć mikro odpoczynku. Sekrety well-being w biznesie
Gdy pracownicy są zmęczeni, często chorują, brakuje im motywacji do pracy lub odchodzą z firmy – to mogą być oznaki, że w firmie nie dzieje się dobrze. Jak wynika z badań Towers Watson żeby pracownicy byli zaangażowani potrzebny jest pewien poziom dobrostanu, czyli well-being.
Babie lato z Mionetto Prosecco.
Ciepłe promienie zachodzącego słońca i babie lato… To znak, że już jesień.
Niezbędny składnik w każdej kuchni – Dolnośląska Mąka Tortowa z Młyna Jaczkowice
Trudno sobie wyobrazić kuchnię bez mąki. Ten produkt od tysięcy lat pozwala nam się cieszyć smakiem ulubionych potraw. Doskonałe ciasto na pierogi naszej babci, ulubiony placek drożdżowy mamy, czy świeży, pachnący chleb do porannej kawy.
Lokalne specjały na Jarmarku w Porcie Łódź
W najbliższy czwartek, 28 września, w Porcie Łódź pojawią się producenci nieprzetworzonej i zdrowej żywności z małych, rodzinnych gospodarstw. Regionalni wystawcy ze swoją ofertą pozostaną w Centrum do 1 października.
Adoria Fashion: kraina wina i stylu
Niecodzienny pokaz mody zaskoczył gości Adoria Fashion. Podczas wydarzenia w winnicy Adoria w Zachowicach koło Wrocławia zaprezentowano kolekcje młodych twórców Marity Bobko i Kamila Hali oraz marek dostępnych we Wrocław Fashion Outlet – w wyjątkowych odsłonach
Z miłości do długich włosów
Długie i zdrowe włosy to prawdziwe wyzwanie dla każdej kobiety. Poranne rozczesywanie splątanych kosmków czy kucyk, niestety często pogarszają tylko sytuację. Z zazdrością spoglądamy więc na fryzury gwiazd wielkich ekranów. Czy uda nam się poznać sekret pięknych, długich włosów?
Wyszukiwarka:
Ostatnio dodane artykuły:
Plastyka powiek
Skóra wokół oczu jest szczególnie delikatna i z biegiem czasu narażona na procesy starzenia.
Maść Rokitnikowa
MAŚĆ ROKITNIKOWA Z EKSTRAKTEM NAGIETKA I MIKROELEMENTAMI WODY LECZNICZNEJ
Aurumaris Professional zdobywa zaufanie gabinetów kosmetycznych i planuje dynamiczny rozwój
Aurumaris Professional, marka specjalizująca się w skutecznej kosmetyce profesjonalnej i konsumenckiej, odnotowuje dynamiczny wzrost skali biznesu.
Uczucie pragnienie spada w zimie o 40 proc. W czasie choroby powinniśmy przyjmować 3,7 litra płynów
O nawadnianiu w lecie pamięta większość z nas, ze względu na upał oraz wzmożone uczucie pragnienia. W okresie zimowym jednak często o regularnym piciu wody zapominamy, a jest ono nie mniej ważne niż w ciepłym miesiącach. Amerykańscy naukowcy alarmują o konieczności spożywania 3,7 litra płynów.
Zimą zęby bolą częściej? Sprawdź, jak zadbać o zdrowie jamy ustnej i uniknąć dyskomfortu
W sezonie zimowym, kiedy temperatura za oknem spada, wiele osób doświadcza zwiększonej wrażliwości zębów.
Jak dbać o fale, loki i sprężynki zimą?
Jak dbać o fale, loki i sprężynki zimą?
Czy Twoje włosy tracą dawny blask i objętość? Sprawdź jak zatrzymać wypadanie włosów
Niezależnie od przyczyny wypadania włosów, pierwszym krokiem jest diagnostyka i wprowadzenie zdrowych nawyków.
Jak powstrzymać wypadanie włosów? Kompleksowe podejście do problemu
W tym artykule przedstawiamy najlepsze sposoby na powstrzymanie utraty włosów oraz poprawę ich kondycji.
Najczęściej czytane artykuły:
Plastyka powiek
Skóra wokół oczu jest szczególnie delikatna i z biegiem czasu narażona na procesy starzenia.